Luuvitonen

Luuvitonen

Luuvitonen alleviivaa hienon keikkavuoden perinteisellä Apollo-konsertillaan.

Kesän festarit on kierretty ja alati viilenevä ilmanala painostaa esiintyviä taiteilijoita siirtymään sisätiloihin tunnelmaa luomaan.

Vuotuinen Apollo -konsertti jatkaa tutuksi tullutta konseptia, kun Luuvitonen tuo jälleen mukanaan eturivin muusikoita, esittämiensä alkuperäisyhtyeiden riveistä.

Vuoden 2023 Apollo -konsertin ensimmäinen vieras on Popedan rumpali Lacu Lahtinen. Tutut Popeda-hitit tarjoillaan Lacumaiseen tapaan vauhdikkaalla draivilla ja showmeiningillä! Mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa Popedan viimeistä esiintymistä Ratinalla kuukautta aikaisemmin?!!!

Illan toinen arvovaltainen vieras on tuttu hahmo YÖ-Yhtyeen riveistä. Pitkän linjan YÖ-sankari Jay Lewis saapuu tähdittämään Yön kuolemattomia hittejä yhdessä Luuvitosen kanssa. Tämän vuoden Apollo-show painottuukin enemmän YÖ:n ja Popedan tuotantoon, joskaan Klamydiaakaan ei täysin unohdeta.

Lisäksi lavalla nähdään:

Jenni Mäkikalli-Sjöroos
(Viulu)
Olli Rindell
(koskettimet)
Timo Mansikka-Aho
(Trumpetti)
Sakari Lähdetie
(Saksofoni)
Markus Vatka
(Vetopasuuna)
Hannele Juhala
(Taustalaulut)
Maria Merima
(Taustalaulut)

Kaikkiaan säihkyvä konsertti on kouriintuntuva kokemus ja läpileikkaus suomalaista, kaikkien rakastamaa rock-kulttuuria.

Luuvitonen toivottaa kaikki tervetulleiksi illanviettoon kanssamme.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Tiedustelut ja pöytävaraukset seurueille (4-20 hlö.) apollo@nightclub.fi

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: apollo@nightclub.fi

21.10.2023 Ovet klo 20:00, Showtime 20:30

Liput

Osta liput