Diablo

Diablo

Diablo keikalla Turun Apollossa!

Diablo on raskasta sointia, kunnianhimoisia sävellyksiä ja suomalaiskansallista mentaliteettia viljelevä metalliyhtye, joka on perustettu Kalajoella vuonna 1990. Yhtyeessä vaikuttavat laulaja-kitaristi Rainer Nygård, kitaristi Marko Utriainen, basisti Aadolf Virtanen ja rumpali Heikki Malmberg. Diablon edellinen albumi Mimic 47 ilmestyi tammikuussa 2006 ja nousi ilmestyessään suoraan Suomen albumilistan ykköseksi.

Yhtyeen ensimmäinen julkaisu Sakara Recordsille, Icaros (2008), on todettu Diablon vahvimmaksi niin kriitikoiden kuin yleisönkin mietteissä. Julkaisuviikollaan levy ponkaisi albumilistan sijalle kaksi ja pysytteli top3:ssa myös toisella viikolla. Albumi julkaistiin myös Keski-Euroopassa, ja bändi teki mittavan kiertueen Children of Bodomin ja Cannibal Corpsen kanssa.

Icaroksen jälkeen vierähti seitsemän vuotta ennen kuin bändiltä kuultiin uutta musiikkia. Tieteismaailmasta innoistuksen saanut SILVER HORIZON julkaistiin syyskuussa 2015.
Diablo julkaisi Grace Under Pressure -singlen kesällä 2019. Vuoden kuluttua tästä kuultiin jälleen uutta musiikkia The Extinctionist -singlen muodossa. Sinkut enteilivät When All the Rivers Are Silent -albumia, joka julkaistiin alkuvuodesta 2022.

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Tiedustelut ja pöytävaraukset seurueille (4-20 hlö.) apollo@nightclub.fi

Tiedustelut apollo@nightclub.fi

06.10.2023 Ovet klo 21:00, Showtime 22:00

Liput

Osta liput