Metallihelvetti & Unta.Kauan esittävät: SPIRITUS MORTIS / CARDINALS FOLLY / RUUHI

Metallihelvetti & Unta.Kauan esittävät: SPIRITUS MORTIS / CARDINALS FOLLY / RUUHI

DOOOOM!
Unta.Kauan & Metallihelvetti yhteistyössä tällä kertaa doom metalin syövereissä:

Apollossa Turussa lauantaina 6.5. klo 19 alkaen

SPIRITUS MORTIS (Alavus)
Lakeuden lahja doom metalille on operoinut teeman äärellä kunnioitettavat 35 vuotta. Pioneerista konkariksi on ollut monivaiheinen matka, viimeisimpiä käänteitä Kimmo Perämäen aloittaminen vokalistina Sami Hynnisen kanssa tehtyjen levyjen jälkeen. Viimeisimmälle levylle The Great Sealille satelee kansainvälisessä mitassakin huomiota ja kehuja. ”Jos The Year is One oli bändin Reign in Blood, The Great Seal -levy on bändin South of Heaven”, kuten tuoreessa haastattelussa todetaan.
@https://www.facebook.com/spiritusmortis.official

CARDINALS FOLLY (Helsinki)
Aikamoinen ikoni alkaa olla Cardinals Follykin suomalaisen doom metallin saralla, ja keikkailun ilosanomaa on levitetty Suomen lisäksi Euroopan keikoilla ja festareilla. Cardinals Follyn viimeisin julkaisu on splitti Purificationin kanssa tältä keväältä.
Bändi on viimeksi soittanut Turussa Spiritus Mortiksen kanssa 2019, joten täällä on oiva tilaisuus todistaa näiden orkestereiden livemenot pitkästä aikaa.
@https://www.facebook.com/cardinalsfolly

RUUHI (Turku)
Ensin oli Ritual Mist, sitten oli tauko ja yllättäen takavasemmalta starttasi bändi uudella kokoonpanolla ja nimellä Ruuhi. Bändi nähtiin livenä ekaa kertaa elokuussa Evoken-bändin lämppärinä Utopiassa. Julkaisua luvassa eetteriin alkuvuodesta.

LIPUT:
Ennakkoon Livetosta 15e plus palvelumaksu.
Ovelta 20e.

06.05.2023 19:00

Liput

Osta liput